Αντί για θυρίδα, «έβαλε» τα λεφτά του σε... μπαρ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Αντί για θυρίδα, «έβαλε» τα λεφτά του σε... μπαρ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τι είπε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του

Αντί για θυρίδα, «έβαλε» τα λεφτά του σε... μπαρ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Σε μια νέα σειρά, με τίτλο «Βαβέλ», αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μόλις πάρει το πράσινο φως, γιατί μέχρι στιγμής υπάρχουν καθυστερήσεις, λόγω οικονομικών, αλλά και άλλων προβλημάτων.
 
«Όλοι μαζί περιμένουμε το οριστικό πράσινο φως, που αργεί δυστυχώς...» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ στην ερώτηση αν το μόνο προβλήματα είναι το οικονομικό δήλωσε στο «TVΈθνος»: «Ποια οικονομικά; Ούτε ποια θα είναι η εταιρεία παραγωγής δεν ξέρω ακόμα. Έχω διαβάσει τα σενάρια του Χάρη και περιμένω να προχωρήσει η ιστορία. Το θέλω πολύ να συμβεί αυτό και δη με μια τόσο ξεκαρδιστική κωμωδία όπως αυτή».
 
Κλείσιμο
Στη σειρά θα παίξει «τον ετεροθαλή αδελφό του Χάρη Ρώμα. Τρία τέτοια αδέλφια κληρονομούμε έναν χώρο και οι τρεις έχουμε διαφορετικά σχέδια για αυτόν... Ο ήρωας που παίζει ο Χάρης και είναι σεφ θέλει να τον κάνει εστιατόριο και ο ήρωας που παίζω εγώ μπαρ».
 
Μίλησε ακόμα και για το μπαρ που έχει ανοίξει με τον αδερφό του: «Έχουμε ανοίξει στην Αργυρούπολη μπαρ και έχω βάλει εκεί τα περισσότερα απ' τα λεφτά που πρόλαβα να βγάλω πριν χτυπήσει η κρίση...».
 
Όσο για το αν πήρε χρήματα από τη διαφήμιση που έκανε πρόσφατα, είπε: «Είναι η πρώτη μου διαφήμιση. Ναι, δεν είναι τα τρελά λεφτά που ακούγαμε παλιά, αλλά ήταν πολύ καλά και το έκανα με μεγάλο κέφι -πόσω μάλλον που είχα μαζί μου τον Δημήτρη Κουρούμπαλη. Γελάσαμε πάρα πολύ.»
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης