Κρήτη: Μετά την πυρκαγιά έγινε… πλιάτσικο στην ταβέρνα!

Κρήτη: Μετά την πυρκαγιά έγινε… πλιάτσικο στην ταβέρνα!

Ο άτυχος επιχειρηματίας δέχθηκε ένα ακόμη χτύπημα το πρωί της Τετάρτης, όταν πήγε στο κατάστημα για να περισώσει ό,τι είχε απομείνει και βρήκε έκπληκτος σπασμένα την πόρτα και το λουκέτο που την κλείδωνε

Κρήτη: Μετά την πυρκαγιά έγινε… πλιάτσικο στην ταβέρνα!
Με τον χειρότερο τρόπο έφυγε το 2017 για τον ιδιοκτήτη μιας ταβέρνας στην περιοχή του Αποκόρωνα που την είδε να γίνεται παρανάλωμα του πυρός την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά εξίσου άσχημα μπήκε το 2018 καθώς άγνωστοι την… λεηλάτησαν μετά την πυρκαγιά!

Ο άτυχος επιχειρηματίας δέχθηκε ένα ακόμη χτύπημα το πρωί της Τετάρτης, όταν πήγε στο κατάστημα για να περισώσει ό,τι είχε απομείνει και βρήκε έκπληκτος σπασμένα την πόρτα και το λουκέτο που την κλείδωνε. Σύντομα διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν κλέψει μεγάλες ποσότητες από φιάλες με κρασιά και αναψυκτικά από την μισοκατεστραμμένη ταβέρνα!

Κλείσιμο
Για την κλοπή ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Χανίων που ερευνά για να την διαλευκάνει. Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει το μεσημέρι της παραμονής στην κουζίνα του καταστήματος που βρίσκεται στο δρόμο ο οποίος συνδέει τις κοινότητες Βρύσες και Άγιοι Πάντες. Ευτυχώς, ήταν κλειστό και κανείς δεν κινδύνευσε, ενώ χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε στον αύλειο χώρο που είναι γεμάτος πλατάνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης