Άρπαξαν κοπάδι με 170 ζώα στη Μεσαρά

Άρπαξαν κοπάδι με 170 ζώα στη Μεσαρά

Οι ζωοκλέφτες έδρασαν ανενόχλητοι, καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες κράτησαν τους ιδιοκτήτες μακριά από το ποιμνιοστάσιο

Άρπαξαν κοπάδι με 170 ζώα στη Μεσαρά
Η νυχτερινή καταιγίδα που μαστίγωνε τη νύχτα της Παρασκευής την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, δεν εμπόδισε άγνωστους ζωοκλέφτες να διαπράξουν μια από τις μεγαλύτερες κλοπές ζώων που έγιναν τα τελευταία χρόνια! Αντίθετα, τους διευκόλυνε.

Οι ζωοκλέφτες έδρασαν ανενόχλητοι, καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες κράτησαν τους ιδιοκτήτες μακριά από το ποιμνιοστάσιο που είχαν βάλει στο μάτι, σε μια περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Πύργου και Χάρακα. Έτσι, έβγαλαν με την ησυχία τους 170 αιγοπρόβατα, τα φόρτωσαν πιθανότατα σε φορτηγό που είχαν μαζί τους και έγιναν καπνός!

Κλείσιμο
Η ζωοκλοπή αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν τα δυο αδέλφια από τον Πύργο πήγαν να ταΐσουν τα ζώα τους και βρήκαν το ποιμνιοστάσιο άδειο! Οι κτηνοτρόφοι κατήγγειλαν την κλοπή του κοπαδιού στο αστυνομικό τμήμα Αστερουσίων, οι άνδρες του οποίου διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης