Βόλος: Εξύβριση και φθορές παρά την δικαστική απαγόρευση

Βόλος: Εξύβριση και φθορές παρά την δικαστική απαγόρευση

Σε βάρος του δράστη είχε εκδοθεί απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία του απαγορευόταν να πλησιάζει σε μικρή απόσταση τον μηνυτή του 

Βόλος: Εξύβριση και φθορές παρά την δικαστική απαγόρευση
Με την κατηγορία της παραβίασης δικαστικής απόφασης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στον Βόλο ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι εξύβρισε έναν 30χρονο ο οποίος τον είχε μηνύσει παλιότερα και προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό του. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του δράστη είχε εκδοθεί απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία του απαγορευόταν να πλησιάζει σε μικρή απόσταση τον μηνυτή του. Όμως, εκείνος την παραβίασε κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. 

Κλείσιμο
*** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σοφάδων ένας 27χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, με τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών και της απλής κλοπής. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης