Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε ολόκληρη τη χώρα

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε ολόκληρη τη χώρα

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ σε Ηράκλειο, Πτολεμαΐδα, Χαλκιδική και Βόλο

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε ολόκληρη τη χώρα
Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός 23χρονου Έλληνα στο Ηράκλειο έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε., μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν ότι διακινούσε ποσότητες χασίς. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και ο νεαρός συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, βρέθηκαν στο σπίτι συσκευασίες με συνολικά 270 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ που θεωρήθηκε ότι προερχόταν από τις πωλήσεις του 23χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Στην σύλληψη ενός 53χρονου οδήγησε η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας στο σπίτι του σε περιοχή της Ημαθίας, καθώς βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 339 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν.

*** Έρευνες στην κτηνοτροφική μονάδα και το σπίτι ενός 45χρονου σε περιοχή της Πτολεμαΐδας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας και του τμήματος Σερβίων - Βελβεντού, οι οποίοι κατέσχεσαν συνολικά 40,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου ένας 45χρονος , μετά από έρευνα στο σπίτι του όπου διαπιστώθηκε να έχει κρυμμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34,4 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 40χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή του 61 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης