Αιτωλοακαρνανία: Ξάφρισαν τέσσερις ηλικιωμένους σε πέντε ημέρες

Αιτωλοακαρνανία: Ξάφρισαν τέσσερις ηλικιωμένους σε πέντε ημέρες

Οι δράστες ηλικίας 32 και 36 χρόνων κατάφερναν να αποσπούν την προσοχή των θυμάτων τους για να ξαφρίζουν τις οικονομίες τους στις περιοχές της Λεπενούς και της Νεάπολης Αγρινίου

Αιτωλοακαρνανία: Ξάφρισαν τέσσερις ηλικιωμένους σε πέντε ημέρες
Είχαν κάνει επάγγελμα τις κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, δυο Έλληνες που δρούσαν στις περιοχές της Λεπενούς και της Νεάπολης Αγρινίου. Μέσα σε πέντε 24ωρα, έβγαλαν χρήματα που οι εργαζόμενοι στην εποχή της κρίσης κερδίζουν σε ένα... εξάμηνο, αλλά δεν πρόλαβαν να τα χαρούν!

Οι δράστες ηλικίας 32 και 36 χρόνων κατάφερναν να αποσπούν την προσοχή των θυμάτων τους για να ξαφρίζουν τις οικονομίες τους. Έτσι, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ από τρεις ηλικιωμένους, από τις 25 ως τις 30 Οκτωβρίου! Το τέταρτο θύμα τους τους κατάλαβε και ειδοποίησε την Αστυνομία, όμως οι δυο άνδρες πρόλαβαν να διαφύγουν. Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, εξιχνιάστηκαν και οι τέσσερις κλοπές, αλλά τα ίχνη των δραστών δεν εντοπίστηκαν. Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' επάγγελμα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Κλείσιμο
*** Με την ίδια μέθοδο της απασχόλησης, ένας νεαρός Βούλγαρος είχε ξαφρίσει την περασμένη Δευτέρα χρηματικό ποσό από την κατοικία ενός Έλληνα στη Σαντορίνη. Τα ίχνη του 19χρονου δράστη βρέθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς του τμήματος Θήρας κι έτσι συνελήφθη, ενώ στις τσέπες του κατασχέθηκαν και επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης