Λευκός Οίκος: Με την επιχείρηση στη Ράφα το Ισραήλ δεν θα νικήσει τη Χαμάς
Το επιχείρημα ότι απομακρυνόμαστε από το Ισραήλ ή ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους βοηθήσουμε να νικήσουν τη Χαμάς απλά δεν αληθεύει, επισημάνει ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας
«Συντρίβοντας τη Ράφα, κατά την άποψή του, δεν θα προωθήσει αυτόν τον στόχο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τζον Κίρμπι σε συνέντευξη Τύπου.
Παράλληλα τόνισε ότι η Χαμάς έχει δεχθεί μεγάλη πίεση από το Ισραήλ και ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι τώρα να για την καταδίωξη όσων έχουν απομείνει από την ηγεσία της Χαμάς από ό,τι μια επιχείρηση με σημαντικό κίνδυνο για αμάχους.
«Το επιχείρημα ότι κατά κάποιο τρόπο απομακρυνόμαστε από το Ισραήλ ή ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους βοηθήσουμε να νικήσουν τη Χαμάς απλά δεν αληθεύει», συμπλήρωσε.
Νωρίτερα την Πέμπτη, υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι ο τρέχων γύρος των διαπραγματεύσεων στο Κάιρο για μια συμφωνία εκεχειρίας έληξε χωρίς αποτέλεσμα. Το Ισραήλ θα προχωρήσει στην επιχείρησή του στη Ράφα όπως έχει προγραμματίσει, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει μια πορεία προς τα εμπρός, αλλά θα χρειαστεί ηγετική στάση και στις δύο πλευρές», τόνισε ο Κίρμπι, σημειώνοντας ότι διαβουλεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ βρίσκονται σε εξέλιξη για εναλλακτικές λύσεις αντί μια μεγάλη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.