Αμετανόητοι Αλβανοί λήστεψαν ζευγάρι στην Ηλεία

Αμετανόητοι Αλβανοί λήστεψαν ζευγάρι στην Ηλεία

Οι αλλοδαποί ηλικίας 36, 43 και 27 χρόνων είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ληστείες, αλλά ήταν ελεύθεροι

Αμετανόητοι Αλβανοί λήστεψαν ζευγάρι στην Ηλεία
Χώρισαν οι δρόμοι τριών σεσημασμένων Αλβανών κακοποιών, μετά τη ληστεία που διέπραξαν στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην Ηλεία. Όταν η υπόθεση εξιχνιάστηκε, οι άντρες της Ασφαλείας Ήλιδας εντόπισαν τα ίχνη δυο εξ αυτών και τους συνέλαβαν σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 36, 43 και 27 χρόνων είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ληστείες, αλλά ήταν ελεύθεροι. Τα ξημερώματα της 23ης Μαρτίου είχαν διαρρήξει το σπίτι των θυμάτων στα Δουναίικα, είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και, αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, άρπαξαν 800 ευρώ, κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, τέσσερα κινητά, μια κάμερα και το αυτοκίνητό τους, το οποίο εγκατέλειψαν σε μια κοντινή αγροτική οδό.

Κλείσιμο
Το DNA που βρέθηκε μέσα στο κλεμμένο Ι.Χ. «μίλησε» και αποκάλυψε την ταυτότητα των ληστών, για τους οποίους ο ανακριτής Αμαλιάδας εξέδωσε εντάλματα σύλληψης. Ο 43χρονος εντοπίστηκε στην Αμαλιάδα και ο 27χρονος στη Σίφνο, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος τόσο σε αυτούς όσο και στον 36χρονο συνεργό τους που αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης