Και τέταρτο κρούσμα ρίψης ναφθαλίνης σε σχολείο του Αγρινίου

Και τέταρτο κρούσμα ρίψης ναφθαλίνης σε σχολείο του Αγρινίου

Το νέο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά το πρωί της Παρασκευής, όταν άγνωστοι έριξαν μεγάλες ποσότητες του επικίνδυνου υλικού στο 5ο Γυμνάσιο της πόλης

Και τέταρτο κρούσμα ρίψης ναφθαλίνης σε σχολείο του Αγρινίου
Έγινε πάλι… μόδα η ρίψη ναφθαλίνης σε σχολικές μονάδες του Αγρινίου, με το τέταρτο κατά σειρά κρούσμα μέσα σε μια διδακτική εβδομάδα να καταγράφεται στο κτίριο όπου στεγάζεται το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας!

Και αυτή τη φορά, το απόγευμα της Παρασκευής, τα μαθήματα διακόπηκαν με απόφαση της διεύθυνσης που ειδοποίησε την Αστυνομία που διενεργεί μια ακόμη προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, αν και το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για μαθητές που μιμήθηκαν τους... προηγούμενους για να αποφύγουν τα μαθήματα.

Κλείσιμο
Ακόμη, σχημάτισαν μια ακόμη δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Το νέο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά το πρωί της Παρασκευής, όταν άγνωστοι έριξαν μεγάλες ποσότητες του επικίνδυνου υλικού στο 5ο Γυμνάσιο της πόλης.

Την Πέμπτη, άγνωστοι έριξαν ναφθαλίνη στους χώρους του 3ου Γυμνασίου μόλις πέρασε η τρίτη διδακτική ώρα και την Τρίτη είχε γίνει το ίδιο στις αίθουσες του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης