Έριξαν ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου

Έριξαν ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου

Οι καθηγητές έστειλαν στα σπίτια τους τα παιδιά που είχαν αρχίσει να καταφθάνουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Διεύθυνση Υγείας

Έριξαν ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου
Το παλιό κόλπο της… ναφθαλίνης φαίνεται πως θυμήθηκαν κάποιοι κοπανατζήδες μαθητές του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου και γέμισαν χθες τα ξημερώματα με το επικίνδυνο υλικό το σχολείο τους, με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα!

Μόλις οι καθηγητές άνοιξαν το σχολείο, διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν ρίξει ναφθαλίνη έξω από τις κλειδωμένες πόρτες των κάτω αιθουσών του κτιρίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα. Έτσι, έστειλαν στα σπίτια τους τα παιδιά που είχαν αρχίσει να καταφθάνουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Διεύθυνση Υγείας.

Τα παράθυρα των αιθουσών ανοίχτηκαν για να αεριστούν και έγινε προσεκτικός καθαρισμός. Ωστόσο, το γεγονός δεν θα περάσει έτσι απλά, καθώς ο διευθυντής του σχολείου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και διατάραξη οικιακής ειρήνης, ενώ η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης