Διέρρηξε τρία οχήματα στην Καβάλα αλλά τον έπιασαν

Διέρρηξε τρία οχήματα στην Καβάλα αλλά τον έπιασαν

Όλες οι κλοπές έγιναν μέρα- μεσημέρι

Διέρρηξε τρία οχήματα στην Καβάλα αλλά τον έπιασαν
Το μικρό χρηματικό ποσό που άρπαξε από το Ι.Χ. αυτοκίνητο που διέρρηξε στην Καβάλα ένας 33χρονος Αλβανός, βρέθηκε πάνω του μαζί με ένα κινητό που είχε κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από μια επιχείρηση. Στο μεσοδιάστημα, είχε προσπαθήσει αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλα δύο οχήματα, χωρίς να τα καταφέρει.

Όλες οι κλοπές έγιναν μέρα- μεσημέρι και ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του και πέντε ναρκωτικά χάπια. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους και ο 33χρονος παρελήφθη από την Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Τρύπωσε στο σπίτι ενός αλλοδαπού στη Χαλκίδα, «βούτηξε» ένα κινητό και προσπάθησε να εξαφανιστεί ένας 32χρονος Έλληνας. Όμως, εντοπίστηκε κατά την διαφυγή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας και το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή του μαζί με δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών. 

*** Σε ένα χημικό εργαστήριο στη Λιβαδειά μπήκε κρυφά μια 45χρονη Ελληνίδα, άρπαξε μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και ένα κινητό και το έβαλε στα πόδια. Συνελήφθη, όμως, μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς που της άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Τρεις ανήλικοι αλλοδαποί άρπαξαν μέρα- μεσημέρι την τσάντα μιας λουόμενης αλλοδαπής σε παραλιακή περιοχή της Χαλκίδας, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με τη βοήθεια λιμενικών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ η τσάντα βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην τουρίστρια.
Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης