Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης

Ο 37χρονος Έλληνας και ο 34χρονος Μαροκινός θα διέθεταν μισό κιλό ηρωίνης στα στέκια τοξικομανών της περιοχής

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης
Στα μισά της… περιοδείας τους στα στέκια τοξικομανών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 34χρονος Μαροκινός που ήδη είχαν διαθέσει σημαντικές ποσότητες ηρωίνης.

Κατά την έρευνα που έγινε στους ίδιους και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν 165,5 γραμμάρια ηρωίνης, 1.620 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματος και τέσσερα κινητά που εξετάζονται για να εντοπιστούν τόσο οι αγοραστές της ηρωίνης όσο και αυτοί που τους την προμήθευαν.

Κλείσιμο
Το μεγαλύτερο μέρος της πραμάτειας των δυο συνεργών, όμως, βρέθηκε σε υπαίθριες καβάντζες που χρησιμοποιούσαν. Εκεί, κατασχέθηκαν άλλες έξι συσκευασίες με συνολικά 278,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Κατά την σύλληψή του, ο Μαροκινός έδειξε στους αστυνομικούς ταξιδιωτικά έγγραφα της Τσεχίας για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή. Έτσι, εκτός από τις κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών που αντιμετωπίζει, όπως και ο Έλληνας μαζί με τον οποίο παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, κατηγορείται επιπλέον για πλαστογραφία πιστοποιητικών και κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης