Καρδίτσα: Ξερίζωσε τη χασισοφυτεία που έκρυβε στο μαντρί του για να μην τον πιάσουν

Καρδίτσα: Ξερίζωσε τη χασισοφυτεία που έκρυβε στο μαντρί του για να μην τον πιάσουν

Βρέθηκαν πεταμένα δενδρύλλια σε διάφορα σημεία

Καρδίτσα: Ξερίζωσε τη χασισοφυτεία που έκρυβε στο μαντρί του για να μην τον πιάσουν
Σε χώρο παραγωγής χασίς είχε μετατρέψει το ποιμνιοστάσιό του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ένας 37χρονος, που πρόλαβε να τρυγήσει την αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία του και να ξεριζώσει τα δενδρύλλια πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Όμως, μέσα και έξω από το μαντρί βρέθηκαν τα δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,10 μέτρου που είχαν  απομείνει ακέραια, μαζί με άλλα 20 ύψους ως 2,80 μέτρων που είχε ξεριζώσει πρόσφατα. Ακόμη, κατασχέθηκαν πέντε κορμοί από χασισόδεντρα ύψους ενός μέτρου και 19 κλώνοι δενδρυλλίων ύψους ως 1,90 μέτρου. 

Το Ι.Χ. φορτηγό του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των δενδρυλλίων κάνναβης στο ποιμνιοστάσι και ο ίδιος ο 37χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

*** Ένα δενδρύλλιο κάνναβης καλλιεργούσε όλο κι όλο σε ένα αγρόκτημα κοντά στην κατοικία του στην Αμφιλοχία ένας 50χρονος, αλλά το ύψος του ξεπερνούσε τα τρία μέτρα! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που το βρήκαν, συνέλαβαν τον 50χρονο και έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου κατέσχεσαν 9,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης