Κρήτη: Τραυματίστηκε από μπαλωθιά αδελφικού του φίλου

Κρήτη: Τραυματίστηκε από μπαλωθιά αδελφικού του φίλου

Τρεις συλλήψεις στην κοινότητα Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων -  Ο ακούσιος δράστης, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα, δήλωσε συντετριμμένος ότι το πιστόλι εκπυρσοκρότησε χωρίς να το καταλάβει και οι σφαίρες χτύπησαν τον φίλο του που βρισκόταν δίπλα του!

Συνελήφθη, στο Σουφλί, 40χρονος Ιρακινός, με πλούσιο «βιογραφικό»
Τρεις συλλήψεις έγιναν στην κοινότητα Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός 45χρονου από μπαλωθιά κατά την διάρκεια γλεντιού για πρόγαμο. Μάλιστα, οι σφαίρες που διαπέρασαν το κορμί του προερχόταν από το όπλο του αδελφικού του φίλου!

Ο ακούσιος δράστης, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα, δήλωσε συντετριμμένος ότι το πιστόλι εκπυρσοκρότησε χωρίς να το καταλάβει και οι σφαίρες χτύπησαν τον φίλο του που βρισκόταν δίπλα του! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη τον αδελφό του τραυματία και τον πατέρα του γαμπρού, που κατηγορούνται για ψευδορκία καθώς προσπάθησαν να παραπλανήσουν τις έρευνες για τον δράστη.

Κλείσιμο
Ο 45χρονος μεταφέρθηκε αρχικά από συγγενείς του στο “Βενιζέλειο” και, παρ' όλο που το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στην Εντατική με βαριά τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα. Μάλιστα, οι γιατροί κάνουν έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν αίμα, καθώς ο 45χρονος έχει την σπάνια ομάδα 0 ρέζους αρνητικό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης