Δεύτερη διάρρηξη στο ίδιο σχολείο στο Μεσολόγγι

Δεύτερη διάρρηξη στο ίδιο σχολείο στο Μεσολόγγι

Και τις δυο φορές, οι εισβολείς μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα, φτάνοντας με την μέθοδο της αναρρίχησης στον δεύτερο όροφο του κτιρίου

Δεύτερη διάρρηξη στο ίδιο σχολείο στο Μεσολόγγι
Μέσα στην τελευταία εβδομάδα, έγινε δύο φορές στόχος αγνώστων το κτίριο όπου συστεγάζονται το 3ο Δημοτικό και το 3ο Νηπιαγωγείο στο Μεσολόγγι! Μάλιστα, οι δράστες πρέπει να είναι οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις, όπως προκύπτει από τη μεθοδολογία τους.

Και τις δυο φορές, οι εισβολείς μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα, φτάνοντας με την μέθοδο της αναρρίχησης στον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι διευθυντές των σχολείων στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούν και τις δυο υποθέσεις, οι δράστες έκλεψαν δύο ηχοσυστήματα συνολικής αξίας 150 ευρώ.

*** Κινητά, gadgets και ηλεκτρονικός εξοπλισμός ήταν η λεία διάρρηξης που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε πολυκατάστημα γνωστής αλυσίδας στο Βόλο. Οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί, όταν οι υπάλληλοι άνοιξαν το πολυκατάστημα. Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ έφτασε και η Σήμανση που πήρε αποτυπώματα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης