Oικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της στο Βόλο

Oικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της στο Βόλο

Η αδίστακτη δράστιδα εκμεταλλευόταν την ελεύθερη πρόσβαση που είχε στο σπίτι και, αφού έκλεψε αρχικά 250 ευρώ και τα κοσμήματα της εργοδότριάς της, άρπαξε και δύο τραπεζικές χρεωστικές κάρτες

Oικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της στο Βόλο
Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη μιας 40χρονης που είχε αδειάσει τον λογαριασμός ενός 70χρονου με σοβαρά προβλήματα υγείας, στο σπίτι του οποίου στο Βόλο είχε προσληφθεί ως οικιακή βοηθός, άλλη μια «συνάδελφός» της αποδείχθηκε ότι ξάφριζε το ζευγάρι των εργοδοτών της στην ίδια πόλη με τη βοήθεια της… μητέρας της!

Η 41χρονη προσελήφθη ως οικιακή βοηθός από τον 59χρονο άνδρα και την 62χρονη γυναίκα στις 28 Ιουνίου και, μέσα σε έξι μόλις ημέρες, δεν τους άφησε τίποτα! Η αδίστακτη δράστιδα εκμεταλλευόταν την ελεύθερη πρόσβαση που είχε στο σπίτι και, αφού έκλεψε αρχικά 250 ευρώ και τα κοσμήματα της εργοδότριάς της, άρπαξε και δύο τραπεζικές χρεωστικές κάρτες.

Κλείσιμο
Με αυτές πήγε μαζί με την 60χρονη μητέρα της σε διάφορα εμπορικά καταστήματα του Βόλου και έκαναν 20 συναλλαγές, αγοράζοντας ηλεκτρικά είδη, συσκευές, ρούχα και παπούτσια συνολικής αξίας 3.500 ευρώ! Μάλιστα, δεν έμειναν σε αυτά, αλλά έκαναν και ανάληψη 400 ευρώ. Όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι το περιεχόμενο των λογαριασμών τους είχε εξανεμιστεί, υποψιάστηκαν αμέσως την 41χρονη και ενημέρωσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός συνελήφθη και στο σπίτι της βρέθηκαν όλα τα προϊόντα που είχε αγοράσει. Από την προανάκριση, που συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν η 41χρονη έχει ξαφρίσει και άλλους εργοδότες της, προέκυψε η συμμετοχή της 60χρονης. Μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία. Στη συνέχεια, δικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που καταδίκασε και τις δυο σε φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης