Έχτιζε παράνομα παρά τις συνεχείς συλλήψεις

Έχτιζε παράνομα παρά τις συνεχείς συλλήψεις

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για αυθαίρετη οικοδομική δόμηση κατ’ εξακολούθηση

Έχτιζε παράνομα παρά τις συνεχείς συλλήψεις
Όσες φορές κι αν έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών, δεν σταματούσε να… χτίζει το αυθαίρετό της στην Άρτα μία 37χρονη Ελληνίδα! Ούτε όταν καταδικάστηκε στο δικαστήριο χωρίς να δώσει το παρών φαίνεται πως… «ίδρωσε το αυτί της»!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για αυθαίρετη οικοδομική δόμηση κατ’ εξακολούθηση και την συνέλαβαν για να την οδηγήσουν στον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να πληρώσει για την εξαγορά της ποινής φυλάκισης… 508 ημερών που της είχε επιβληθεί, αλλιώς να πάει στη φυλακή.

Κλείσιμο
*** Και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα εκκρεμούσε σε βάρος ενός 25χρονου Αλβανού και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Όμως, εκείνος πέρασε ξανά παράνομα στο ελληνικό έδαφος και έφτασε ως τα Ιωάννινα, όπου τον εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα που κίνησε την διαδικασία επιστροφής του στην πατρίδα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης