Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σε χωριά της Δράμας

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σε χωριά της Δράμας

Βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σε χωριά της Δράμας
Η μεσημεριανή επιδρομή που είχε γίνει την Κυριακή σε καταστήματα διαφόρων περιοχών της Δράμας διαλευκάνθηκε μετά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, από τις οποίες ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 53χρονου Έλληνα και βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο δράστης είχε πάει μαζί με άγνωστους συνεργούς του με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Δοξάτο, όπου διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις και άρπαξαν ένα τρέιλερ, δύο ηλεκτρικά εργαλεία, ένα βενζινοκίνητο εργαλείο, 6 μπαταρίες οχημάτων και διάφορα εξαρτήματα από κινητήρες οχημάτων. Στη συνέχεια, πήγαν στην κοινότητα Καλαμπάκι Δράμας, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα κατάστημα αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή. 

Κλείσιμο
Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Στο πλαίσιο των ερευνών εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις μαζί με τους συνεργούς του.

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ένας 46χρονος Έλληνας στην Ξάνθη, απέδειξε ότι είχε κλαπεί λίγη ώρα νωρίτερα από τη πόλη κι έτσι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης