Αυτή την Κυριακή μη χάσετε με το Θέμα τις μοναδικές προσφορές

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε με το Θέμα τις μοναδικές προσφορές

στην έκδοση των 4,25

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε με το Θέμα τις μοναδικές προσφορές
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :



1. Την εφημερίδα


Κλείσιμο
2. To καθηλωτικό ερωτικό μυθιστόρημα της Άμπι Γκλάινς Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Η ηρωίδα του βιβλίου ξέει πολύ καλά ότι τον «αδελφό» της, δηλαδή τον γιο της νέας συζύγου του πατέρα της, απαγορεύεται να τον ερωτευτεί. Κι όμως, κάνει ακριβώς αυτό -και με φλογερό πάθος, ανοίγοντας διάπλατα τις πύλες της κόλασης.

Αυτή την Κυριακή, Το συγκλονιστικό ερωτικό μυθιστόρημα της Άμπι Γκλάινς «Στα Βαθιά» είναι στο ΘΕΜΑ.

Το όνομα της πολυγραφότατης και εξαιρετικά επιτυχημένης Άμπι Γκλάινς φιγουράρει τακτικά στον κατάλογο των ευπώλητων βιβλίων των έγκυρων New York Times. Το «Στα Βαθιά» είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές επιτυχίες της Αμερικανίδας συγγραφέως -και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά: Πρόκειται για ένα ερωτικό μυθιστόρημα που διερευνά τα όρια του νόμιμου και του απαγορευμένου. Ή, αλλιώς, όπως δηλώνει ο υπότιτλος του βιβλίου, «το να θες αυτό που δεν μπορείς να έχεις». Πρόκειται για δύο νέους που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ακαταμάχητη ερωτική έλξη μεταξύ τους, ακριβώς τη λάθος στιγμή, όταν δημιουργείται μια νέα οικογένεια. Αυτό συμβαίνει όταν ο πατέρας της κοπέλας, ύστερα από το θάνατο της συζύγου του, παντρεύεται ξανά μια γυναίκα που έχει ήδη έναν γιο στην ηλικία της προγονής της. H σπίθα του πάθους δεν θα αργήσει να μετατρέψει τη ζωή των πρωταγωνιστών σε ένα καμίνι, όπου ο μόνος νόμος που τελικά επικρατεί, είναι αυτός του έρωτα.

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό ερωτικό της Άμπι Γκλάινς «Στα Βαθιά».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!






3. Tην ακυκλοφόρητη καλοκαιρινή συλλογή “Minos Summer 2017” με τις μεγαλύτερες επιτυχίες 




Την απόλυτη καλοκαιρινή συλλογή Minos Summer 2017 με 16 μεγάλες επιτυχίες των πιο αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών, προσφέρει αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.


Μια ακόμη μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά έρχεται αυτή την Κυριακή στη δισκοθήκη σας! 
“MINOS SUMMER 2017”!
Όλες οι καυτές επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα cd που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μόνο με το Πρώτο Θέμα στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€). 
16 μεγάλες επιτυχίες, 16 αγαπημένα τραγούδια, όπως τα : “Όσο Θα Λείπεις” με τον Γιάννη Πλούταρχο, “Είναι Κάτι Λαικά” με τον Νίκο Οικονομόπουλο, “Πάρα Πολλά” με την Πέγκυ Ζήνα, “Πίνω Και Τα Σπάω” με τον Χρήστο Χολίδη, “Αυτή Είναι η Διαφορά μας” με την Δέσποινα Βανδή, “Καράβια στο Βυθό” με τον Παντελή Παντελίδη και “Θάρρος ή Αλήθεια” με τους Τάμτα και Σάκη Ρουβά, “Τι άλλο Θέλεις” με τον Bo και την Χριστίνα Σάλτη και πολλά ακόμη προσφέρονται αυτήν την Κυριακή συγκεντρωμένα σε ένα cd αποκλειστικά στους αναγνώστες του Θέματος. 

Αποκτήστε λοιπόν αυτή την Κυριακή τη  συλλογή Minos Summer 2017, για να μη λείψει ούτε φέτος καμία επιτυχία από τη δισκοθήκη σας! 

Μην το χάσετε!








4. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! 
Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories. 



ΚΑΙ

Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 



Μην τα χάσετε!




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα. 

2. Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και 

Και αυτή την Κυριακή όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

Μην τo χάσετε!



3. … και δύο εκπληκτικές ταινίες,  για να διαλέξετε όποια σας αρέσει :


“Ιδιαίτερες Αδυναμίες” 
Γύρω από τον απαγορευμένο έρωτα δύο ώριμων γυναικών που η καθεμιά τους κοιμάται με τον γιο της άλλης ξετυλίγεται η ιστορία μιας ταινίας που αγγίζει «ακατάλληλα» σημεία.


Ευαίσθητη αλλά και προκλητική είναι η σκηνοθετική ματιά της Αν Φοντέν, καθώς χειρίζεται αριστοτεχνικά τα εκρηκτικά συστατικά του σεναρίου για τις «Ιδιαίτερες αδυναμίες». Η ιστορία αφορά σε μια σπάνια και πολύ στενή φιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες, οι οποίες μεγάλωσαν μαζί. Γνωρίζονται και συνδέονται από την περίοδο της εφηβείας τους και εξακολουθούν να παραμένουν «κολλητές» τη στιγμή που τους συναντά ο φακός, όταν δηλαδή είναι πια ώριμες μητέρες. Ωστόσο, η μεταξύ τους σχέση δεν θα σταθεί ικανή να χαλιναγωγήσει το ερωτικό πάθος που αναπτύσσουν ταυτόχρονα: Καθεμιά τους συνάπτει ερωτικό δεσμό με τον γιο της άλλης. Παράδοξη, ανοίκεια, στα ακραία όρια της ηθικής, αυτή η διασταύρωση των ενστίκτων θα σαρώσει σαν θύελλα τις δύο γυναίκες -αλλά και ολόκληρο τον μικρόκοσμό τους. Μια πρωτότυπη, συγκλονιστική ταινία, η οποία βασίζεται στην στην ομώνυμη νουβέλα της φεμινίστριας συγγραφέως Ντόρις Λέσινγκ, στην οποίαν είχε απονεμηθεί το Νόμπελ λογοτεχνίας το 2007. 

ή 

“Τα Πλεονεκτήματα του να είσαι στο Περιθώριο”
Την εκπληκτική ταινία «Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο» προσφέρει αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.

Η Έμμα Γουότσον, ύστερα από το θρίαμβο του Χάρι Πότερ, πρωταγωνιστεί σε ένα φιλμ που σκιαγραφεί τα διλήμματα και το δράμα της εφηβείας. Μια ηλικία στην οποία ο έρωτας είναι εξίσου πρόβλημα όσο και λύση.


Ένας εσωστρεφής, υπερβολικά συνεσταλμένος 15χρονος, ο Τσάρλι, ερωτεύεται παράφορα -και για πρώτη φορά εκείνη που όλοι οι συνομήλικοί του θα ονειρεύονται να τους απαντήσει «ναι» στην ερώτηση «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;» Ταυτόχρονα όμως συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα, όπως η αυτοκτονία του καλύτερού του φίλου, ενώ παράλληλα ο ίδιος ο Τσάρλι θα πρέπει να μάθει να ζει, να διαχειριστεί την ψυχική του νόσο. Στο δρόμο του θα βρεθούν δύο μεγαλύτεροι μαθητές από το σχολείο του, οι οποίοι, παραδόξως, δεν θα προσπαθήσουν να εκφοβίσουν, αλλά να βοηθήσουν τον λιγομίλητο Τσάρλι. Χάρη σε αυτούς τους καινούργιους φίλους, ο Τσάρλι θα τολμήσει να κάνει κάποια μικρά, αλλά κρίσιμα βήματα προς τον έξω κόσμο. 

Και από εκείνο το σημείο θα αρχίσει η μεγάλη περιπέτεια, αυτή της φορά της «αληθινής» ζωής.

Μην τις χάσετε!















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης