Σποράδες: Ταλαιπωρία για ταξιδιώτες - Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο πλοίου

Σποράδες: Ταλαιπωρία για ταξιδιώτες - Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο πλοίου

Τουρίστες με προορισμό τη Σκόπελο και την Αλόννησο καθηλώνονται στη Σκιάθο, αν φτάσουν αεροπορικώς το απόγευμα, γιατί καταργήθηκε το βραδινό δρομολόγιο από Άγιο Κωνσταντίνο προς Σποράδες

Σποράδες: Ταλαιπωρία για ταξιδιώτες - Καταργήθηκε βραδινό δρομολόγιο πλοίου
Σοβαρά προβλήματα φαίνεται πως προκάλεσε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων, η κατάργηση του βραδινού δρομολογίου του πλοίου Flying Cat από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Όπως δηλώνουν οι τοπικοί άρχοντες Σκοπέλου και Αλοννήσου, οι ταξιδιώτες που έχουν προγραμματίσει τη μετάβαση και παραμονή τους στα δύο νησιά και φθάνουν τ΄ απογεύματα αεροπορικώς στη Σκιάθο, δεδομένης της έλλειψης βραδινών δρομολογίων, αναγκάζονται να διανυκτερεύουν στο νησί.

Κάτοικοι και αρχές εκφράζουν φόβους πως, αν δεν βρεθεί τρόπος να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των τριών νησιών, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, όταν τα καταλύματα στη Σκιάθο θα είναι δυσεύρετα, το πρόβλημα με τους transit ταξιδιώτες που θα «παγιδεύονται» για μια βραδιά στο νησί, θα ενταθεί.

Κλείσιμο
Ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως το συγκεκριμένο μείζον πρόβλημα προέκυψε φέτος με την κατάργηση του δρομολογίου του πλοίου Flying Cat από τον Άγιο Κωνσταντίνο, που διήρχετο από τη Σκιάθο στις 21.00 και από την Αλόννησο στις 23.00. Ο κ. Βαφίνης, ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, και ο δήμαρχος Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος, θα συμμετάσχουν σε ευρεία συνάντηση στο υπουργείο Ναυτιλίας, εντός της εβδομάδος, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων όλων των ναυτιλιακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις Σποράδες, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης