Καλαμάτα: Τρεις ανήλικοι έκλεψαν ποδήλατα - Συνελήφθησαν οι γονείς τους

Καλαμάτα: Τρεις ανήλικοι έκλεψαν ποδήλατα - Συνελήφθησαν οι γονείς τους

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μέσα σε λίγη ώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας

Καλαμάτα: Τρεις ανήλικοι έκλεψαν ποδήλατα - Συνελήφθησαν οι γονείς τους
Τρία πιτσιρίκια ήθελαν βόλτες με ποδήλατα αλλά, καθώς οι δικοί τους δεν τους αγόραζαν, σκέφτηκαν να... κλέψουν! Το απόγευμα του Σαββάτου έκαναν «επιδρομή» στις αυλές σπιτιών της Καλαμάτας και άρπαξαν ο καθένας από ένα! Όμως, δεν πρόλαβαν να τα χαρούν.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μέσα σε λίγη ώρα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά οι «άγουροι» κλέφτες δεν συνελήφθησαν λόγω της μικρής τους ηλικίας. Αντίθετα, συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου ο 34χρονος πατέρας του ενός, η επίσης 34χρονη μητέρα του δεύτερου και η 70χρονη γιαγιά του τρίτου, που έχει την επιμέλειά του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας! 

Κλείσιμο
Τα κλεμμένα ποδήλατα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά μαζί με αυτά κατασχέθηκε και ένα τέταρτο ποδήλατο, η προέλευση του οποίου ερευνάται καθώς οι ανήλικοι δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς βρέθηκε στα χέρια τους και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι κι αυτό κλεμμένο!

*** Σε ένα κατάστημα στο Ναύπλιο τρύπωσε ένας 25χρονος Έλληνας το βράδυ της Παρασκευής παραβιάζοντας την πόρτα και έκλεψε μετρητά και δύο κινητά. Όμως, το Σάββατο η διάρρηξη εξιχνιάστηκε, ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Τα κλεμμένα κινητά βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης