Άρτα: Σύλληψη 36χρονου που έκλεβε εξαρτήματα από αυτοκίνητα

Άρτα: Σύλληψη 36χρονου που έκλεβε εξαρτήματα από αυτοκίνητα

Ο δράστης είχε αρπάξει από πινακίδες κυκλοφορίας και προφυλακτήρα, μέχρι τον άξονα κίνησης και τις… ρόδες των αυτοκινήτων!

Άρτα: Σύλληψη 36χρονου που έκλεβε εξαρτήματα από αυτοκίνητα
Τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα που εντόπιζε σταθμευμένα σε δρόμους ή πυλωτές πολυκατοικιών στην πόλη της Άρτας είχε ρημάξει τις τελευταίες δυο εβδομάδες ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος ξήλωνε ανενόχλητος διάφορα εξαρτήματα και εξαφανιζόταν!

Από τις τρεις περιπτώσεις που έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, προκύπτει ότι ο δράστης είχε αρπάξει από πινακίδες κυκλοφορίας και προφυλακτήρα, μέχρι τον άξονα κίνησης και τις… ρόδες των αυτοκινήτων! Ως τώρα, δεν έχει διαπιστωθεί τι τα έκανε και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν πωλούσε τα κλοπιμαία ως ανταλλακτικά. Στο μεταξύ, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 36χρονου για κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
 
Κλείσιμο
*** Μπήκε σαν… κύριος στο σπίτι ενός 48χρονου σε περιοχή της Κοζάνης,  έκλεψε τη μοτοσικλέτα του και άρχισε τις βόλτες ένας 32χρονος Έλληνας! Όμως, μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, ενώ η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης