Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικες προσφορές
1.
Την εφημερίδα
Κλείσιμο


2.
To συναρπαστικό μυθιστόρημα της Ελίφ Σαφάκ “Οι 40 κανόνες της αγάπης” που μεταφράστηκε σε 22 γλώσσες και έγινε best seller



 
μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Ο μηχανισμός του έρωτα αποκαλύπτεται σε 40 κανόνες, απλούς, προφανείς αλλά και παραγνωρισμένους σε ένα βιβλίο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάθε αναγνώστη του. Ακριβώς όπως έγινε με τους πρωταγωνιστές του.

Τις ρίζες του έρωτα και τους κανόνες που διέπουν τη μαγική λειτουργία της αγάπης αναζητά η Ελίφ Σαφάκ, η πιο σημαντική και δημοφιλής συγγραφέας της σύγχρονης Τουρκίας. Το μυθιστόρημα «Οι 40 Κανόνες της Αγάπης» έχει γίνει μπεστ σέλερ -και όχι μόνο στην άλλη άκρη του Αιγαίου, καθώς κοινό και κριτικοί υποκλίνονται στο ταλέντο της Σαφάκ, η οποία, με έναν εκπληκτικά πρωτότυπο τρόπο διηγείται ταυτόχρονα δύο ιστορίες, τοποθετώντας τη δράση παράλληλα στον 13ο αιώνα και τους σούφι, τους μυστικιστές του Ισλάμ, αλλά και τη σημερινή Αμερική.  

Το βιβλίο “Οι 40 Κανόνες της αγάπης” έγινε best-seller στην Τουρκία λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του  σημειώνοντας πωλήσεις-ρεκόρ που έφτασαν μέσα σε 18 μήνες τις 600.000 αντίτυπα. Μεταφράστηκε σε 22 γλώσσες, πραγματοποιώντας εξαιρετικές πωλήσεις. Η γαλλική του έκδοση με τίτλο "Soufi, mon amour" έγινε επίσης best-seller και απέσπασε το βραβείο "Prix ALEF – Mention Spéciale Littérature Etrangére" ενώ η αντίστοιχη αγγλική με τίτλο "The Forty Rules of Love" κατέπληξε κοινό και κριτικούς  και προτάθηκε για το διεθνές βραβείο μυθιστορήματος, International IMPAC Dublin Literary Award. Εξαιρετικές πωλήσεις είχαν ακόμα οι εκδόσεις στην Πολωνία, την Βουλγαρία, την Ιταλία και την Γερμανία. 

Ο αναγνώστης παρασύρεται από την πλοκή της διπλής αφήγησης, παρακολουθώντας τον σούφι ποιητή Ρουμί να μεταμορφώνεται από ιεροκήρυκα του Μωάμεθ σε έναν ιεραπόστολο της αγάπης. Στη δε Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, μια «νοικοκυρά σε απόγνωση», εμπνέεται από το μήνυμα αγάπης του Ρουμί και ξεκινά το δικό της ταξίδι, προς τη δική της μεταμόρφωση. Εφαρμόζοντας, βέβαια, τους «40 Κανόνες της Αγάπης», ακριβώς όπως τους συντάσσει με αξιοθαύμαστο και συγκινητικό τρόπο η Ελίφ Σαφάκ.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και τους «40 κανόνες της αγάπης”, το λυρικό και πιο ευπώλητο μυθιστόρημα της Ελίφ Σαφάκ, της πιο πολυδιαβασμένης συγγραφέως στην Τουρκία. 

Μην το χάσετε!




3. Ένα κουπόνι που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Λένα Αλκαίου την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21:00 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, μόλις με 2 ευρώ

Το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία «Ενας κόσµος  τραγούδια» µε 2€


ΘΕΜΗΣ Α∆ΑΜΑΝΤΙ∆ ΗΣ - ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ

Tην Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00 στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» 
Αυτή την Κυριακή 11/6 το «ΘΕΜΑ» σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον µοναδικό Θέµη Αδαµαντίδη µαζί µε τη Λένα Αλκαίου στη µεγάλη συναυλία «Ενας κόσµος τραγούδια», την Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00, στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», µε ένα κουπόνι και µόλις 2 ευρώ.

Εσείς πολύ απλά κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ενθέτου «THEMA PEOPLE» στο «ΘΕΜΑ» αυτής της Κυριακής 11/6 και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εξαργύρωσης, για να κάνετε την κράτησή σας.

Οδηγίες Εξαργύρωσης Κουπονιού

Ο κάτοχος του κουπονιού θα μπορεί να το εξαργυρώσει / εξοφλήσει από την Κυριακή 11  Ιουνίου έως και την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 14:00 με τους εξής τρόπους:

- Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticket365.grεπιλέγοντας την εκδήλωση με την ειδική επιγραφή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ο κάτοχος πρέπει να επιλέξει αριθμό εισιτηρίων ίσο με τα κουπόνια που διαθέτει και στη συνέχεια να εισαγάγει τους κωδικούς των κουπονιών στα ειδικά πεδία εξαργύρωσης. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα εισιτήρια αποστέλλονται αυτόματα στο e-mailπου έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του .

- Στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής  4, Σύνταγμα) καθημερινά 9:00 έως 21:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε  με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.

- Στο ταμείο του Θεάτρου Βράχων στον Βύρωνα καθημερινά 12:00 έως 20:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε  με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.

- Τηλεφωνικά στο 211 1000 365 και ώρες 9:00 έως 21:00 πληρώνοντας μόνο με κάρτα 2 ΕΥΡΩ και εξαργυρώνοντας το κουπόνι δίνοντας τον κωδικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365.


«Ενας κόσµος τραγούδια» και η πιο δυνατή, καλοκαιρινή µουσική παρέα σας περιµένουν. Μια παρέα που την ενώνουν σπουδαία κοινά σηµεία: το πάθος, ο σεβασµός και η αγάπη για τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και η απροσποίητη, αυθεντική και δυνατή ερµηνεία.

Ο Θέµης Αδαµαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο ∆ηµήτρης Κανέλλος σας καλωσορίζουν σε µία µουσική παράσταση µε τραγούδια που έχουν σηµατοδοτήσει την ιστορία του ελληνικού πενταγράµµου.

Εργα συνθετών όπως ο Στ. Κουγιουµτζής, ο Μ. Πλέσσας, ο Γ. Σπανός, ο Στ. Ξαρχάκος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Μ. Τόκας, ο Μ. Λοΐζος, ο Ακης Πάνου και τίτλοι όπως το «Κάπου νυχτώνει», «Η ζωή µου όλη»,  «Γυάλινος κόσµος», «Εβαλε ο Θεός σηµάδι», «Μ' ένα παράπονο» θα σµίξουν µε το «Ιχνος» της Λένας Αλκαίου και το «Μα πού να πάω» του Θέµη Αδαµαντίδη.
Συµµετέχουν φιλικά: η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Κούκα, ο συνθέτης ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου και ο Κώστας Αγέρης µε την Παιδική Χορωδία ∆ηµ. Τυπάλδου.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην το χάσετε!




4. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε!  Ένα περιοδικό διακόσμησης και ένα για τους stars :

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

ΚΑΙ
- Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ και 

ΚΑΙ
- Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:

Ελένη Φουρέιρα
«Νιώθω πιο ωραία και σίγουρη από ποτέ». H Ελένη Φουρέιρα έκλεισε τα 30, αλλά δεν την αγχώνει ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας, μιλά για τα συνεχή δημοσιεύματα για την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, δηλώνει υπερήφανη για την καριέρα που χτίζει ως show woman και αποκαλύπτει το πρόγραμμα διατροφής και άσκησής της για τέλειο κορμί- αλλά και μια μικρή αλλαγή που έκανε και νιώθει ακόμα πιο όμορφη.
 
Γιώργος Θεοφάνους
«Η τηλεοπτική εικόνα που είχα ήταν λάθος». Ο καταξιωμένος συνθέτης μιλάει για την ανατροφή των παιδιών του και την κόντρα με τον πατέρα του, ενώ θυμάται τη νύχτα που «έφυγε» η μητέρα του και πήρε μια απόφαση που τον συνοδεύει σε όλη του τη ζωή.
 
Μάσα Φασούλα
Μια περιπέτεια υγείας που έγινε ένα αισιόδοξο παραμύθι με σπουδαία μηνύματα για μικρούς και μεγάλους. Η σύζυγος του Παναγιώτη Φασούλα μιλάει για την περιπέτεια υγείας του γιου τους, Γιάννη, δώδεκα χρόνια πριν, που τους οδήγησε για 5 χρόνια στις ΗΠΑ και την ενέπνευσε να γράψει ένα παραμύθι, το Dreamland, Η περιτέτεια Ξεκινά. Πλέον, ήρθε η στιγμή να το εκδώσει και στα ελληνικά, στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα σε γονείς και παιδιά.
 
Success Story
Το People βρέθηκε στα παρασκήνια της νέας ταινίας –έπειτα από έξι χρόνια, του Νίκου Περάκη και συνομίλησε με το all star cast της ταινίας: Τι αποκαλύπτει για την εμπειρία του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ποια η προδοσία που βίωσε στη δική της ζωή η Τόνια Σωτηροπούλου, ποιος επέμενε να γίνει ξανθιά η Τζένη Θεωνά, πώς κατάφερε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος να τα ξαναβρεί με μια πρώην του, τι έκανε σε σχέση του ο Πάνος Μουζουράκης μικρότερος και το μετανιώνει.
 
Bollywood
Το Bollywood κατακτά τα ελληνικά νησιά. Οι δώδεκα ταινίες που έχουν γυριστεί στη χώρα μας, η κούκλα Ελληνίδα που κάνει καριέρα στην Ινδία στις ταινίες Bollywood και ο πακτωλός των εκατομμυρίων που μπορεί να εισρεύσει στη χώρα μας με τη σωστή διαχείριση.
 
Heidi Klum
Η επίσκεψη της Heidi Klum στη Μύκονο και οι πέντε ημέρες της ρομαντικής παραμονής της στο κοσμοπολιτικό νησί, παρέα με τον -κατά 13 χρόνια- νεότερο σύντροφό της, Vito Schnabel. Πώς πέρασαν τα γενέθλιά της και τι δώρο της έκανε.

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην το χάσετε!






Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα. 

2. Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα




Έχεις ΘΕΜΑ; Έχεις και σταυρόλεξα!!

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Και αυτή την Κυριακή όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!





3. Ένα κουπόνι που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Λένα Αλκαίου την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21:00 στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, μόλις με 2 ευρώ

Το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία «Ενας κόσµος  τραγούδια» µε 2€


ΘΕΜΗΣ Α∆ΑΜΑΝΤΙ∆ ΗΣ - ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ

Tην Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00 στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» 
Αυτή την Κυριακή 11/6 το «ΘΕΜΑ» σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον µοναδικό Θέµη Αδαµαντίδη µαζί µε τη Λένα Αλκαίου στη µεγάλη συναυλία «Ενας κόσµος τραγούδια», την Πέµπτη 15 Ιουνίου στις 21:00, στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», µε ένα κουπόνι και µόλις 2 ευρώ.

Εσείς πολύ απλά κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ενθέτου «THEMA PEOPLE» στο «ΘΕΜΑ» αυτής της Κυριακής 11/6 και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εξαργύρωσης, για να κάνετε την κράτησή σας.

Οδηγίες Εξαργύρωσης Κουπονιού

Ο κάτοχος του κουπονιού θα μπορεί να το εξαργυρώσει / εξοφλήσει από την Κυριακή 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 14:00 με τους εξής τρόπους:

- Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticket365.grεπιλέγοντας την εκδήλωση με την ειδική επιγραφή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ο κάτοχος πρέπει να επιλέξει αριθμό εισιτηρίων ίσο με τα κουπόνια που διαθέτει και στη συνέχεια να εισαγάγει τους κωδικούς των κουπονιών στα ειδικά πεδία εξαργύρωσης. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα εισιτήρια αποστέλλονται αυτόματα στο e-mailπου έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του .

- Στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής  4, Σύνταγμα) καθημερινά 9:00 έως 21:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε  με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.

- Στο ταμείο του Θεάτρου Βράχων στον Βύρωνα καθημερινά 12:00 έως 20:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε  με κάρτα 2 ΕΥΡΩ.

- Τηλεφωνικά στο 211 1000 365 και ώρες 9:00 έως 21:00 πληρώνοντας μόνο με κάρτα 2 ΕΥΡΩ και εξαργυρώνοντας το κουπόνι δίνοντας τον κωδικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365.


«Ενας κόσµος τραγούδια» και η πιο δυνατή, καλοκαιρινή µουσική παρέα σας περιµένουν. Μια παρέα που την ενώνουν σπουδαία κοινά σηµεία: το πάθος, ο σεβασµός και η αγάπη για τα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία και η απροσποίητη, αυθεντική και δυνατή ερµηνεία.

Ο Θέµης Αδαµαντίδης, η Λένα Αλκαίου και ο ∆ηµήτρης Κανέλλος σας καλωσορίζουν σε µία µουσική παράσταση µε τραγούδια που έχουν σηµατοδοτήσει την ιστορία του ελληνικού πενταγράµµου.

Εργα συνθετών όπως ο Στ. Κουγιουµτζής, ο Μ. Πλέσσας, ο Γ. Σπανός, ο Στ. Ξαρχάκος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Μ. Τόκας, ο Μ. Λοΐζος, ο Ακης Πάνου και τίτλοι όπως το «Κάπου νυχτώνει», «Η ζωή µου όλη»,  «Γυάλινος κόσµος», «Εβαλε ο Θεός σηµάδι», «Μ' ένα παράπονο» θα σµίξουν µε το «Ιχνος» της Λένας Αλκαίου και το «Μα πού να πάω» του Θέµη Αδαµαντίδη.
Συµµετέχουν φιλικά: η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Κούκα, ο συνθέτης ∆ηµήτρης Παπαδηµητρίου και ο Κώστας Αγέρης µε την Παιδική Χορωδία ∆ηµ. Τυπάλδου.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην το χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης