Στις 21 Ιουνίου στον ανακριτή για απολογία τρεις συνεργάτες του Σώρρα

Στις 21 Ιουνίου στον ανακριτή για απολογία τρεις συνεργάτες του Σώρρα

Η κλήση τους σε απολογία αφορά στη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η "Ελληνων Συνέλευσις", έδρασε ως εγκληματική οργάνωση

Στις 21 Ιουνίου στον ανακριτή για απολογία τρεις συνεργάτες του Σώρρα
Ενώπιον του 1ου ειδικού ανακριτή καλούνται για τις 21 Ιουνίου τρεις συνεργάτες του Αρτ. Σώρρα προκειμένου να απολογηθούν για σειρά κακουργηματικών πράξεων που τους έχουν απαγγελθεί.

Η κλήση τους σε απολογία αφορά στη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η "Ελληνων Συνέλευσις", έδρασε ως εγκληματική οργάνωση. 

Κλείσιμο
Ήδη οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να μελετήσουν την δικογραφία, η οποία αριθμεί  περι τις 21.000 σελίδες. 

Μάλιστα, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε και ο συνήγορος του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση. Όπως είπε, ο δικαστικός λειτουργός τον ενημέρωσε ότι πρώτα θα πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψη σε βάρος του κ. Σώρρα και μετά θα μπορέσει να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Ο συνήγορος ρωτήθηκε  για το εάν ο εντολέας του προτίθεται να παραδοθεί ο δικηγόρος απάντησε «δε γνωρίζω".

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας των «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλης Θεοδωρόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως θα ενημερωθεί πρωτα για τη δικογραφία και μετά θα τοποθετηθεί επ αυτής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης