Βούλγαροι λήστεψαν ζευγάρι στη Λάρισα

Βούλγαροι λήστεψαν ζευγάρι στη Λάρισα

Οι πέντε κακοποιοί είχαν στήσει ενέδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έξω από το σπίτι των θυμάτων και, όταν τους είδαν να επιστρέφουν, ακινητοποίησαν αρχικά την 51χρονη γυναίκα και στη συνέχεια τον 62χρονο σύζυγό της

Αναζητούσαν θησαυρούς στον Έβρο με πλήρη εξοπλισμό
«Άρωμα» γυναίκας είχε η ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού Ελλήνων, που είχε γίνει στην περιοχή Τερψιθέα της Λάρισας το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου του 2016! Πρόκειται για μια Βουλγάρα που συμμετείχε στη ληστεία μαζί με τέσσερις άνδρες, δυο από τους οποίους είναι ομοεθνείς της.

Οι πέντε κακοποιοί είχαν στήσει ενέδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έξω από το σπίτι των θυμάτων και, όταν τους είδαν να επιστρέφουν, ακινητοποίησαν αρχικά την 51χρονη γυναίκα και στη συνέχεια τον 62χρονο σύζυγό της. Τους οδήγησαν στο εσωτερικό, όπου άρχισαν να τους χτυπούν ζητώντας χρήματα. Τελικά, βρήκαν μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό το οποίο άρπαξαν μαζί με διάφορα χρυσαφικά και μικροαντικείμενα και διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο της 51χρονης.

Κλείσιμο
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα, μετά από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λάρισας που ταυτοποίησαν τρεις από τους πέντε δράστες. Πρόκειται για δύο Βούλγαρους ηλικίας 43 και 38 χρόνων και μία 46χρονη συμπατριώτισσά τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης