Πάτρα: Tραυμάτισε αστυνομικό ο φυγόποινος δουλέμπορος

Πάτρα: Tραυμάτισε αστυνομικό ο φυγόποινος δουλέμπορος

Ο οδηγός, που είναι καταζητούμενος διακινητής μεταναστών με βαριά ποινή στην “πλάτη”, πάτησε γκάζι και τραυμάτισε έναν αστυνομικό ενώ αντιστάθηκε με γροθιές και κλωτσιές στη σύλληψή του

Πάτρα: Tραυμάτισε αστυνομικό ο φυγόποινος δουλέμπορος
Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία η προσπάθεια των ανδρών της Ασφαλείας να σταματήσουν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο στην Πάτρα. Ο οδηγός, που είναι καταζητούμενος διακινητής μεταναστών με βαριά ποινή στην “πλάτη”, πάτησε γκάζι και τραυμάτισε έναν αστυνομικό ενώ αντιστάθηκε με γροθιές και κλωτσιές στη σύλληψή του!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο Έλληνα φυγόποινο να κινείται με αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν, όμως εκείνος έπεσε πάνω τους παρασύροντας έναν από αυτούς. Αμέσως μετά, εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως τον καταδίωξε ένας άλλος αστυνομικός και του έβαλε χειροπέδες, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης βρέθηκε ένα μαχαίριμ ενώ σύντομα αποκαλύφθηκε ότι είχε καταδικαστεί για κατ΄ επάγγελμα προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εξωτερικό και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή 76.00 ευρώ με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας! Ο 63χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για αντίσταση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοκατοχή και έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 20χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για διακεκριμένη κλοπή. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και διατάχθηκε η μεταγωγή του στο Μεσολόγγι για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης