Ψάρευε παράνομα και κυνηγούσε με… δανεικό όπλο

Ψάρευε παράνομα και κυνηγούσε με… δανεικό όπλο

Βρήκαν τον 52χρονο την στιγμή που είχε μπει μέσα στο νερό φορώντας ψηλές γαλότσες και άπλωνε ένα δίχτυ μήκους περίπου 40 μέτρων

Ψάρευε παράνομα και κυνηγούσε με… δανεικό όπλο
Βουτηγμένος στα νερά, αλλά και στην… παρανομία, ήταν ένας 52χρονος Έλληνας τον οποίο εντόπισαν αστυνομικοί να ψαρεύει στη λίμνη Βεγορίτιδα ενώ απαγορεύεται. Μαζί του είχε και κυνηγετικό όπλο που δεν ήταν δικό του, για το ενδεχόμενο να μην έπιανε…  λέπι!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας που περιπολούσαν στις όχθες της λίμνης, βρήκαν τον 52χρονο την στιγμή που είχε μπει μέσα στο νερό φορώντας ψηλές γαλότσες και άπλωνε ένα δίχτυ μήκους περίπου 40 μέτρων, ενώ είχε μαζί του και μια αυτοσχέδια απόχη. Όταν βγήκε και τον συνέλαβαν, διαπίστωσαν ότι είχε και το κυνηγετικό όπλο που κατασχέθηκε, όπως και το δίχτυ, η απόχη και οι… γαλότσες!

Κλείσιμο
Το όπλο ανήκε σε έναν 57χρονο φίλο του που του το είχε δανείσει κι έτσι συνελήφθη και αυτός, καθώς κατηγορείται για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης. Έτσι, οδηγήθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που άσκησε στον 52χρονο δίωξη για παράνομη αλιεία και παράνομη οπλοφορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης