Έκλεψαν δυόμισι τόνους σαλιγκάρια από εκτροφείο

Έκλεψαν δυόμισι τόνους σαλιγκάρια από εκτροφείο

Στόχος έγινε αργά τη νύχτα του Σαββάτου ένα εκτροφείο σαλιγκαριών, όπου οι δράστες παραβίασαν τον αποθηκευτικό χώρο και «σήκωσαν» γύρω στους δυόμισι τόνους συσκευασμένων σαλιγκαριών που ήταν έτοιμα προς πώληση και θα απέφεραν στον εκτροφέα περίπου 8.500 ευρώ

Έκλεψαν δυόμισι τόνους σαλιγκάρια από εκτροφείο
Τα κέρδη που αποφέρουν οι εναλλακτικές καλλιέργειες φαίνεται πως γοήτευσαν κάποιους, οι οποίοι όμως δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν οικονομικά να επενδύσουν σε αυτές και αποφάσισαν να «γδύσουν» μια επιχείρηση του είδους, να κλέψουν την παραγωγή της και να την πουλήσουν!

Στόχος του ή των δραστών, έγινε αργά τη νύχτα του Σαββάτου ένα εκτροφείο σαλιγκαριών στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, όπου παραβίασαν τον αποθηκευτικό χώρο και «σήκωσαν» γύρω στους δυόμισι τόνους συσκευασμένων σαλιγκαριών που ήταν έτοιμα προς πώληση και θα απέφεραν στον εκτροφέα περίπου 8.500 ευρώ!

Κλείσιμο
Ο παραγωγός διαπίστωσε την πρωτοφανή κλοπή το πρωί της Κυριακής και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου ερευνούν για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να εντοπίσουν το φορτίο με τα σαλιγκάρια πριν διοχετευτεί στο εξωτερικό για να μοσχοπουληθεί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης