Νεαροί «νταήδες» προκάλεσαν επεισόδια στο Αγρίνιο

Νεαροί «νταήδες» προκάλεσαν επεισόδια στο Αγρίνιο

Tα έκαναν όλα «γης Μαδιάμ», στην κεντρική πλατεία του Δοκιμίου στο Αγρίνιο - Αντιστάθηκαν και στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν 

Νεαροί «νταήδες» προκάλεσαν επεισόδια στο Αγρίνιο
«Τύφλα» στο μεθύσι ήταν τρεις νεαροί που προκάλεσαν επεισόδια στην κεντρική πλατεία του Δοκιμίου στο Αγρίνιο, λίγες ώρες μετά την Ανάσταση. Μάλιστα, αφού τα έκαναν όλα «γης Μαδιάμ», αντιστάθηκαν και στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν. 

Κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων κάλεσαν την Αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, όταν είδαν τους δυο Έλληνες αδελφούς ηλικίας 21 και 19 χρόνων και τον 24χρονο Αλβανό που ήταν εμφανώς μεθυσμένοι να προκαλούν ζημιές στα τραπεζοκαθίσματα των μαγαζιών, τις διακοσμητικές γλάστρες και άλλα αντικείμενα. 

Κλείσιμο
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο αλλοδαπός τους εξύβρισε και τους απείλησε, ενώ κλώτσησε και το περιπολικό τους προκαλώντας του φθορές! Αλλά και στο τμήμα της περιοχής όπου οδηγήθηκαν με χειροπέδες, ένας από τα αδέλφια έσπασε με κλωτσιά το τζάμι της εισόδου! Τελικά, οδηγήθηκαν και οι τρεις στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για απειλή, εξύβριση, αντίσταση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και διακεκριμένες φθορές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης