Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κόντρα στη συμφωνία με τους δανειστές

Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κόντρα στη συμφωνία με τους δανειστές

Συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά αλλά και σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες των νόμων της χώρας 

Μαζικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κόντρα στη συμφωνία με τους δανειστές
Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και ανάλογες κινητοποιήσεις σε πολλές πρωτεύουσες νομών πραγματοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά  το Eurogroup της Μάλτας.  

Με συνθήματα  "Κάτω τα μέτρα και τα αντίμετρα κυβέρνησης- ΕΕ" και "αγώνας και πάλη για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων" μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και απλοί πολίτες έδωσαν το παρών στον συλλαλητήριο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δηλώσουν την αντίθεση τους και τη διαμαρτυρία τους στη νέα συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών όπου θα φέρει μειώσεις στο αφορολόγητο και στις συντάξεις. Πριν λίγες ώρες, περίπου τέσσερις χιλιάδες άτομα βρέθηκαν στη πλατεία Ομόνοιας και στις οδούς Αθηνάς, Πειραιώς και Σταδίου, ενώ στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία προς της Βουλή. 

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά αλλά και σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες των νόμων της χώρας. 

"Η ελπίδα για το λαό δεν βρίσκεται στα παζάρια της κυβέρνησης με το κουαρτέτο ούτε στις διεργασίες των άλλων πολιτικών κομμάτων του κατεστημένου. Η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στην εργατική πάλη, στη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και βεβαίως βρίσκεται στην κατεύθυνση ριζικής αλλαγής, ριζικών ανατροπών στην κοινωνία και την οικονομία. Αυτές οι συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, 62 τον αριθμό είναι μια πρώτη απάντηση σε όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής της ευρωπαϊκής ένωσης", ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης