Σέρρες: «Κυνηγοί» χαλκού λεηλάτησαν σταθμό κινητής τηλεφωνίας

Σέρρες: «Κυνηγοί» χαλκού λεηλάτησαν σταθμό κινητής τηλεφωνίας

Συνελήφθη ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών

Σέρρες: «Κυνηγοί» χαλκού λεηλάτησαν σταθμό κινητής τηλεφωνίας
Το φως της ημέρας δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τρεις αποφασισμένους «κυνηγούς» χαλκού που εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις ενός σταθμού κινητής τηλεφωνίας σε αγροτική περιοχή των Σερρών και ξήλωσαν όλες τις καλωδιώσεις για να αρπάξουν το πολύτιμο μέταλλο!

Ωστόσο, οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από έναν διερχόμενο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας που κινητοποιήθηκαν άμεσα και άρχισαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Μέσα σε λίγη ώρα, ένας από τους δράστες έπεσε στα χέρια τους.

Κλείσιμο
Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα που συνελήφθη σε κοντινή περιοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κλοπή. Οι δυο άγνωστοι προς το παρόν συνεργοί του δεν ήταν μαζί του και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τους και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών τις οποίες ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

*** Τους υποσταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης είχαν βάλει στο στόχαστρό τους δυο Έλληνες «κυνηγοί» χαλκού ηλικίας 36 και 22 χρόνων και είχαν ρημάξει δύο από αυτούς στις 5 και τις 29 Μαρτίου. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Τρίπολης και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης