Χασισοκαλλιεργητές διακινούσαν την παραγωγή τους στην Κέρκυρα

Χασισοκαλλιεργητές διακινούσαν την παραγωγή τους στην Κέρκυρα

Ο σκύλος ανιχνευτής των αστυνομικών ξετρύπωσε τα τέσσερα χασισόδεντρα και συσκευασίες με 460 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με δυο ζυγαριές ακριβείας

Χασισοκαλλιεργητές διακινούσαν την παραγωγή τους στην Κέρκυρα
Μαζί με τον 25χρονο Αλβανό που φιλοξενούσε έκανε παραγωγή και διακίνηση χασίς στην Κέρκυρα ένας 19χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης και ήταν έτοιμοι να «σπρώξουν» πάνω από μισό κιλό ναρκωτικού.

Όταν οι δυο νεαροί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 19χρονου όπου κατοικεί και ο αλλοδαπός. Εκεί, ο σκύλος ανιχνευτής των αστυνομικών ξετρύπωσε τα τέσσερα χασισόδεντρα και συσκευασίες με 460 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με δυο ζυγαριές ακριβείας. Οι δυο φίλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 21χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί βρήκαν 35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης