Ηράκλειο: Ηλικιωμένος ζωοκλέφτης είχε και παράνομα όπλα

Ηράκλειο: Ηλικιωμένος ζωοκλέφτης είχε και παράνομα όπλα

Ο 69χρονος τρύπωσε κρυφά στο μαντρί ενός 53χρονου συντοπίτη του, «σήκωσε» στα χέρια την κατσίκα του, την φόρτωσε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί

Ηράκλειο: Ηλικιωμένος ζωοκλέφτης είχε και παράνομα όπλα
Κυριολεκτικά στο παρά πέντε σώθηκε μια... κατσίκα από τα χέρια του ηλικιωμένου ζωοκλέφτη που την έκλεψε στην περιοχή των Μοιρών στο Ηράκλειο! Ο δράστης είχε ή έτοιμα… τρία μαχαίρια για να σφάξει το ανυπεράσπιστο ζώο, αλλά και παράνομο οπλισμό.

Ο 69χρονος τρύπωσε κρυφά στο μαντρί ενός 53χρονου συντοπίτη του, «σήκωσε» στα χέρια την κατσίκα του, την φόρτωσε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Όμως, ο 53χρονος τον είδε να απομακρύνεται και, μόλις διαπίστωσε ότι η κατσίκα έλειπε, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δράστη της κλοπής στο σπίτι του, όπου είχε μεταφέρει την κατσίκα που βρέθηκε σώα και αβλαβής. Στο όχημα του 69χρονου που συνελήφθη, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και μια κρητική ποιμενική ράβδος, η γνωστή κατσούνα. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για ζωοκλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης