Λάρισα: Μαζί με κοκαΐνη και χασίς είχε πλαστό χαρτονόμισμα και όπλα

Λάρισα: Μαζί με κοκαΐνη και χασίς είχε πλαστό χαρτονόμισμα και όπλα

Βαρύτατο κατηγορητήριο αντιμετωπίζει ο νεαρός που έπεσε σε ενέδρα ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών

Λάρισα: Μαζί με κοκαΐνη και χασίς είχε πλαστό χαρτονόμισμα και όπλα
Βαρύτατο κατηγορητήριο αντιμετωπίζει ένας νεαρός που έπεσε σε ενέδρα ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών μόλις βγήκε από το σπίτι του στη Λάρισα, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν διακινούσε απλώς ναρκωτικά με πλούσια κέρδη, αλλά είχε στην κατοχή του παράνομα όπλα και πλαστό χαρτονόμισμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το κίβδηλο χαρτονόμισμα όταν έκαναν σωματική έρευνα στον 28χρονο Έλληνα και τον συνέλαβαν. Αμέσως μετά, ερεύνησαν τα δυο σπίτια που διατηρεί στην πόλη και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, όπου ανακάλυψαν συνολικά εννέα συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης βάρους 607,8 γραμμαρίων, άλλη μία με μικροποσότητα κοκαΐνης, μία  συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», δύο φιαλίδια με μικροποσότητες χασισέλαιου, μια σκόνη άγνωστης χημικής σύνθεσης που εστάλη για ανάλυση, δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Κλείσιμο
Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, δύο μαχαίρια, μία ξιφολόγχη και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ενώ κατασχέθηκαν 2.650 ευρώ και 97 δολάρια ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε στο νεαρό  δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης