Αλβανός ληστής συνελήφθη στην Πάτρα

Αλβανός ληστής συνελήφθη στην Πάτρα

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν στην Πάτρα και, κατά τον έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν τα διωκτικά έγγραφα με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν

Αλβανός ληστής συνελήφθη στην Πάτρα
Δυο εντάλματα, το ένα για σύλληψη και το άλλο για βίαιη προσαγωγή, είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ναυπλίου σε βάρος ενός 40χρονου Αλβανού για την συμμετοχή του σε ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν στην Πάτρα και, κατά τον έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν τα διωκτικά έγγραφα με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.

Κλείσιμο
Στους Σοφάδες Καρδίτσας, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου ένας 25χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράνομη διακίνηση μεταναστών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 38χρονος Αλβανός όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβάσεις του Δασικού Κώδικα. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Στην Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 56χρονος Έλληνας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

Στο Λουτράκι Κορινθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 32χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χίου για κλοπή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης