Αγρίνιο: Περιπετειώδης σύλληψη διαρρήκτη αυτοκινήτων

Αγρίνιο: Περιπετειώδης σύλληψη διαρρήκτη αυτοκινήτων

Ο 34χρονος... ραλίστας είχε προλάβει να διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 28χρονης και να αρπάξει από μέσα ρούχα, παπούτσια, φορτιστές κινητών και άλλα είδη συνολικής αξίας 1.800 ευρώ

Αγρίνιο: Περιπετειώδης σύλληψη διαρρήκτη αυτοκινήτων
Οκτώ ώρες αναζητούσαν οι αστυνομικοί τα ίχνη ενός παλιού τους γνώριμου που εντόπισαν να προσπαθεί να διαρρήξει αυτοκίνητα στο Αγρίνιο αλλά, από τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας που άρχισαν να καταδιώκουν το Ι.Χ. που οδηγούσε, κατάφεραν τελικά να τον εντοπίσουν στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης!

Ο 34χρονος... ραλίστας είχε προλάβει να διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 28χρονης και να αρπάξει από μέσα ρούχα, παπούτσια, φορτιστές κινητών και άλλα είδη συνολικής αξίας 1.800 ευρώ. Πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί και αρχίσει η καταδίωξη, είχε «ξηλώσει» και τις αξίας 300 ευρώ μπαταρίες ενός φορτηγού! Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 34χρονος που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Κλείσιμο
*** Μέσα σε δώδεκα ημέρες, από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ως τις 11 Ιανουαρίου, είχε διαρρήξει δύο επιχειρήσεις και δύο σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Βόλου ένας 33χρονος Έλληνας, που είχε αρπάξει ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία αξίας 1.730 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 33χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης