Αναγνώρισαν τον δράστη κλοπής στην Καστοριά

Αναγνώρισαν τον δράστη κλοπής στην Καστοριά

Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε στο σημείο της κλοπής

Αναγνώρισαν τον δράστη κλοπής στην Καστοριά
Ένα μήνα μετά την κλοπή από τον χώρο εργασίας ενός 64χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας από τους τέσσερις δράστες οι οποίοι τον είχαν απασχολήσει και είχαν αρπάξει 400 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε στο σημείο της κλοπής το απόγευμα της 19ης Δεκεμβρίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των τριών συνεργών του.

Κλείσιμο
*** Για μια παρόμοια κλοπή που είχε γίνει το πρωί της περασμένης Πέμπτης σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κέρκυρα με λεία μετρητά προϊόντα αξίας 200 ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 38χρονο Έλληνα που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

*** Σε έναν 48χρονο πρόλαβε να πουλήσει το πλυστικό μηχάνημα αξίας 600 ευρώ που έκλεψε το πρωί της Τετάρτης από μια επιχείρηση της Κέρκυρας, ένας 20χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ο αγοραστής που κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης