Καταδίωξη στο λιμάνι της Κέρκυρας για ναρκωτικά

Καταδίωξη στο λιμάνι της Κέρκυρας για ναρκωτικά

Ο ύποπτος αντιλήφθηκε το μπλόκο και χώθηκε βιαστικά σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμεναν δυο συνεργοί του, ένας 34χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι ξεκίνησαν με ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών

Καταδίωξη στο λιμάνι της Κέρκυρας για ναρκωτικά
Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η κοινή επιχείρηση ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας του Λιμενικού στο λιμάνι της Κέρκυρας, για τη σύλληψη ενός 32χρονου για τον οποίο υπήρχε πληροφορία ότι ερχόταν με το πλοίο της γραμμής έχοντας μαζί του ναρκωτικά.

Ο ύποπτος αντιλήφθηκε το μπλόκο και χώθηκε βιαστικά σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμεναν δυο συνεργοί του, ένας 34χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι ξεκίνησαν με ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών. Όμως, το όχημά τους ακινητοποιήθηκε ύστερα από ολιγόλεπτη καταδίωξη και οι επιβάτες συνελήφθησαν. Στο Ι.Χ. βρέθηκαν μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 44 γραμμαρίων, μια χρησιμοποιημένη σύριγγα, δύο σπάτουλες και δύο τηλεκάρτες με υπολείμματα ηρωίνης και 18 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. 

Κλείσιμο
Στο σπίτι του 26χρονου κατασχέθηκαν ακόμη ένας ξύλινος τρίφτης κάνναβης, ένα πλακίδιο, ένα κοπίδι και δύο σπάτουλες με υπολείμματα ηρωίνης, ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου G3 με μία σφαίρα και πέντε κάλυκες και 30 ναρκωτικά χάπια. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης