Δυο χρόνια μετά εξιχνιάστηκε κλοπή στη Μεσσηνία

Δυο χρόνια μετά εξιχνιάστηκε κλοπή στη Μεσσηνία

Ο 44χρονος αλλοδαπός είχε εκμεταλλευτεί την απουσία των ενοίκων στο διάστημα από τις 25 Ιανουαρίου ως την 1 η Μαρτίου του 2015 και είχε παραβιάσει το σπίτι, από το οποίο είχε κλέψει λίγα χρήματα και τιμαλφή

Δυο χρόνια μετά εξιχνιάστηκε κλοπή στη Μεσσηνία
Λίγο πριν συμπληρωθούν δυο χρόνια από τότε που «έγδυσε» ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος στην Μεσσηνία, αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Γαργαλιάνων ο Αλβανός δράστης.

Ο 44χρονος αλλοδαπός είχε εκμεταλλευτεί την απουσία των ενοίκων στο διάστημα από τις 25 Ιανουαρίου ως την 1 η Μαρτίου του 2015 και είχε παραβιάσει το σπίτι, από το οποίο είχε κλέψει λίγα χρήματα και τιμαλφή, αλλά και διάφορα είδη. Η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, αλλά ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.

Κλείσιμο
*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου παραπέμφθηκε ένας 31χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγο πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο για την κλοπή χρημάτων από το όχημα ενός κατοίκου της πόλης που είχε ξεχαστεί ξεκλείδωτο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης