Κέρκυρα: 44χρονος Έλληνας θα «έσπρωχνε» πάνω από ένα κιλό ηρωίνης

Κέρκυρα: 44χρονος Έλληνας θα «έσπρωχνε» πάνω από ένα κιλό ηρωίνης

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το όχημα του υπόπτου και βρήκαν στο εσωτερικό του δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 184 γραμμαρίων

Κέρκυρα: 44χρονος Έλληνας θα «έσπρωχνε» πάνω από ένα κιλό ηρωίνης
Όταν είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κλείνουν το δρόμο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατάλαβε ότι είχε χάσει το παιχνίδι ένας 44χρονος Έλληνας που ετοιμαζόταν να «σπρώξει» μεγάλη ποσότητα ηρωίνης σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το όχημα και βρήκαν στο εσωτερικό του δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 184 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 44χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 26χρονου σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυκάστρου, έφερε στο φως μια συσκευασία που περιείχε 135 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, άλλη μια με μικροποσότητα άγνωστης ουσίας που εστάλη για χημική ανάλυση, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και έναν σπαστήρα κάνναβης. Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

*** Σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 49χρονο μετά από έρευνα που έκαναν στην κτηνοτροφική μονάδα του, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και τρις συσκευασίες καπνού βάρους 150 γραμμάριων χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης