Καταδίωξη για νεαρούς με κλεμμένη μηχανή

Καταδίωξη για νεαρούς με κλεμμένη μηχανή

Η καταδίωξη ήταν σύντομη και η μηχανή ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, όμως οι δράστες ηλικίας 20 και 23 χρόνων προέβαλαν σθεναρή αντίσταση προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψή τους, χωρίς βέβαια να τα καταφέρουν

Πλήθος κλοπιμαία αναζητούν... ιδιοκτήτες στο Αίγιο
Έκαναν και τους... ζόρικους στους αστυνομικούς που τους εγκλώβισαν μετά από καταδίωξη και πήγαν να τους φορέσουν χειροπέδες, δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι νωρίτερα είχαν “σπάσει” το μπλόκο στο Βόλο με την κλεμμένη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.

Η καταδίωξη ήταν σύντομη και η μηχανή ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, όμως οι δράστες ηλικίας 20 και 23 χρόνων προέβαλαν σθεναρή αντίσταση προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψή τους, χωρίς βέβαια να τα καταφέρουν. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα μόλις λίγη ώρα πριν και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Στην κατοχή των δυο νεαρών κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή, απείθεια και αντίσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης