Κοζάνη: Εξιχνιάστηκε απάτη από το... 2012!

Κοζάνη: Εξιχνιάστηκε απάτη από το... 2012!

Η 51χρονη Ελληνίδα είχε πείσει το θύμα της ότι κέρδισε ένα σημαντικό ποσό, αλλά για να το παραλάβει έπρεπε να... πληρώσει

Κοζάνη: Εξιχνιάστηκε απάτη από το... 2012!
«Άρωμα» γυναίκας είχε η απάτη σε βάρος ενός ηλικιωμένου που είχε γίνει πριν από τεσσεράμισι χρόνια στην Κοζάνη! Η Ελληνίδα δράστιδα που ταυτοποιήθηκε μόλις τώρα, είχε πείσει το θύμα της ότι κέρδισε ένα σημαντικό ποσό, αλλά για να το παραλάβει έπρεπε να... πληρώσει!

Ήταν Ιούλιος του 2012, όταν η 51χρονη απατεώνισσα πήγε στην κατοικία ενός 84χρονου και τον έπεισε ότι δήθεν είχε κερδίσει ποσό ύψους 6.000 ευρώ σε μια κλήρωση που ο ίδιος δεν... θυμόταν να είχε συμμετάσχει! Ο ηλικιωμένος πείστηκε, ακόμη, να δώσει στην άγνωστή του γυναίκα 540 ευρώ ώστε να αποδεσμεύσει το ποσό των υποτιθέμενων κερδών από την τράπεζα!

Κλείσιμο
Η 51χρονη γυναίκα πήρε τα χρήματα και έγινε καπνός, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους  αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος της και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει και άλλους αφελείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης