Χανιά: Άρχισαν οι πρώτες ελλείψεις στην αγορά λόγω της απεργίας των ναυτικών

Χανιά: Άρχισαν οι πρώτες ελλείψεις στην αγορά λόγω της απεργίας των ναυτικών

Αν και μέχρι και σήμερα η κατάσταση θεωρείται ελεγχόμενη τόσο στα τρόφιμα, όσο και στα φάρμακα και στα καύσιμα, αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις το πρόβλημα θα είναι μεγάλο από Δευτέρα

Χανιά: Άρχισαν οι πρώτες ελλείψεις στην αγορά λόγω της απεργίας των ναυτικών
Ορατές άρχισαν να γίνονται οι πρώτες ελλείψεις στην αγορά των Χανίων εξαιτίας των προβλημάτων στην τροφοδοσία της, μετά από μια εβδομάδα κινητοποιήσεων από τους ναυτικούς. 

Όπως αναφέρουν τα haniotika-nea.gr αν και μέχρι και σήμερα η κατάσταση θεωρείται ελεγχόμενη τόσο στα τρόφιμα, όσο και στα φάρμακα και στα καύσιμα, αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις το πρόβλημα θα είναι μεγάλο από Δευτέρα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στα haniotika-nea.gr ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων Μανώλης Κατσαράκης μέχρι στιγμής είναι περιορισμένες οι ελλείψεις σε φάρμακα στα φαρμακεία των Χανίων, αλλά από Δευτέρα θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 

«Ακόμα για την ώρα δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα » αναφέρει ο κ. Ι. Χατζάκης από τα super market ΣΥΝΚΑ, συμπληρώνοντας πως αν συνεχιστεί η κινητοποίηση σίγουρα θα υπάρξουν θέματα. Στα άλλα super market δύο μεγάλες εταιρείες έφεραν την Πέμπτη από την Αθήνα με δικό τους ναυλωμένο μικρό πλοίο 12 φορτηγά με διάφορα είδη (γάλατα κυρίως) ενώ στα φρούτα και στα λαχανικά προσπαθούν να βρουν προϊόντα από την τοπική αγορά.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αγορά καυσίμων ούτε στα Χανιά, ούτε στην Κρήτη σύμφωνα με πληροφορίες αφού η τροφοδοσία γίνεται με μικρά σκάφη τα πληρώματα των οποίων δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης