Σέρρες: Πλήρωσε 3.000 για ένα αυτοκίνητο αλλά δεν το είδε ποτέ

Σέρρες: Πλήρωσε 3.000 για ένα αυτοκίνητο αλλά δεν το είδε ποτέ

Το θύμα κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Πολυκάστρου ότι τον εξαπάτησε ένας 26χρονος που είχε αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο για την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου

Σέρρες: Πλήρωσε 3.000 για ένα αυτοκίνητο αλλά δεν το είδε ποτέ
Της μόδας έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά διαδικτυακής απάτης, με δράστες υποτιθέμενους πωλητές αγαθών και θύματα ανυποψίαστους πολίτες που πληρώνουν για να αγοράσουν… αέρα, όπως ένας 31χρονος από τις Σέρρες!

Το θύμα κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Πολυκάστρου ότι τον εξαπάτησε ένας 26χρονος που είχε αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο για την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου. Όπως είπε, συναντήθηκε με τον 26χρονο σε περιοχή του Κιλκίς, όπου του παρέδωσε 3.165 ευρώ που είχαν συμφωνήσει για υποτιθέμενη αγορά, όμως δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο αυτοκίνητο. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς. 

Θύμα απάτης έπεσε και ένας 19χρονος στο Ηράκλειο, ο οποίος πίστεψε τα παραμύθια που του «σέρβιρε» το πρωί της Πέμπτης ένας 29χρονος και του έδωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον είχε εξαπατήσει, τον κατήγγειλε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας που ξεκίνησαν έρευνες. Ο 29χρονος εντοπίστηκε την Παρασκευή, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για απάτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης