Φλώρινα: Τον έπιασαν να μεταφέρει φυγόποινη παράνομη μετανάστρια

Φλώρινα: Τον έπιασαν να μεταφέρει φυγόποινη παράνομη μετανάστρια

Ο 57χρονος παρέλαβε τη μετανάστρια από την Αλβανία από την Κρυσταλλοπηγή με στόχο να την μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας

Φλώρινα: Τον έπιασαν να μεταφέρει φυγόποινη παράνομη μετανάστρια
Μπλεγμένος βρέθηκε ένας 57χρονος Έλληνας που πήγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας για να παραλάβει μια 43χρονη μη νόμιμη μετανάστρια από την Αλβανία η οποία είχε περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος και να την μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας.


Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας που τους εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, διαπίστωσαν όχι μόνο ότι η 43χρονη είχε έρθει παράνομα στην Ελλάδα, αλλά και ότι ήταν φυγόποινη αφού σε βάρος της εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Κλείσιμο


Και οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου που κατασχέθηκε συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, η οποία άσκησε δίωξη στον 57χρονο για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού και στην 43χρονη για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ διέταξε να εκτελεστεί η ποινή που της είχε επιβληθεί από το δικαστήριο. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης