Χτύπησαν ηλικιωμένο για να κλέψουν… τσίπουρο

Χτύπησαν ηλικιωμένο για να κλέψουν… τσίπουρο

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 31 και 38 χρόνων έσπασαν το τζάμι της εισόδου στην αγροικία του 84χρονου και τον έπιασαν στον ύπνο

Χτύπησαν ηλικιωμένο για να κλέψουν… τσίπουρο
Στα χέρια δυο… «θεριακλήδων» αλλοδαπών που εισέβαλαν στο σπίτι του σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για να κλέψουν τσιγάρα και ποτά, βρέθηκε μέσα στη νύχτα ένας ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος. Οι εισβολείς τον ξυλοκόπησαν για να αρπάξουν με την ησυχία τους αυτά που ήθελαν.

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 31 και 38 χρόνων έσπασαν το τζάμι της εισόδου στην αγροικία του 84χρονου και τον έπιασαν στον ύπνο. Το ξύπνημα ήταν ιδιαίτερα άγριο, καθώς τον ακινητοποίησαν στο κρεβάτι του χτυπώντας τον με γροθιές και έπειτα άρπαξαν διάφορα μπουκάλια με τσίπουρο και συσκευασίες καπνού και εξαφανίστηκαν.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν προσαγωγές υπόπτων, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για ληστεία, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες ή κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης