Σπείρα διαρρηκτών χτυπούσε στα χωριά της Ηλείας

Σπείρα διαρρηκτών χτυπούσε στα χωριά της Ηλείας

Το ένα από τα αυτοκίνητα που οδηγούσε ο 28χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του Καλού Νερού Μεσσηνίας και ο νεαρός συνελήφθη

Σπείρα διαρρηκτών χτυπούσε στα χωριά της Ηλείας
Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση μιας σπείρας διαρρηκτών που είχε γίνει εφιάλτης από τις αρχές Ιουλίου για τους κατοίκους δυο χωριών της Ηλείας, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου που συνέλαβαν ένα 28χρονο και αναζητούν τέσσερις συνεργούς του.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν αστραπιαία  και «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή, μόλις μια γυναίκα κατήγγειλε ότι οι δράστες είχαν παραβιάσει μέρα- μεσημέρι το παράθυρο του σπιτιού της στην κοινότητα Άνω Στρέφι Ηλείας με ένα αιχμηρό αντικείμενο, είχαν αρπάξει ένα χρυσό μενταγιόν και είχαν διαφύγει με δύο αυτοκίνητα.

Κλείσιμο
Το ένα από τα αυτοκίνητα που οδηγούσε ο 28χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή του Καλού Νερού Μεσσηνίας και ο νεαρός συνελήφθη. Από την προανάκριση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προέκυψε ότι ήταν μέλος της σπείρας που είχε χτυπήσει συνολικά οκτώ φορές τους τελευταίους πέντε μήνες σε σπίτια στο Άνω Στρέφι και την Σαλμώνη Ηλείας και είχε αρπάξει μετρητά και τιμαλφή συνολικής αξίας 20.650 ευρώ.

Στην πορεία της έρευνας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων δυο μελών της ηλικίας 30 και 28 χρόνων οι οποίοι αναζητούνται, όπως και άλλοι δύο άγνωστοι προς το παρόν συνεργοί τους. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης