Διαρρήκτες 13 και 14 ετών άνοιγαν αυτοκίνητα στην Πάτρα

Διαρρήκτες 13 και 14 ετών άνοιγαν αυτοκίνητα στην Πάτρα

Σε βάρος των δυο πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές

Διαρρήκτες 13 και 14 ετών άνοιγαν αυτοκίνητα στην Πάτρα
Ολόκληρη η δύναμη των αστυνομικών της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και της Τροχαίας Πατρών κινητοποιήθηκε για να εντοπίσει τους δράστες τεσσάρων διαρρήξεων σε αυτοκίνητα και της κλοπής δυο ποδηλάτων του Δήμου. Τελικά, τους εντόπισαν, αλλά έπεσαν από τα σύννεφα όταν διαπίστωσαν ότι ήταν... πιτσιρίκια μόλις 14 και 13 χρόνων!

Μέσα στα άγρια ξημερώματα, οι δυο «άγουροι» διαρρήκτες έσπασαν τα τζάμια από τέσσερα αυτοκίνητα σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ της Πάτρας και άρπαξαν από μέσα πορτοφόλια και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους. Στη συνέχεια, άρπαξαν και δύο ποδήλατα του Δήμου Πατρέων από μια πλατεία για να κάνουν τις βόλτες τους! Όμως,  σε κοντινή απόσταση τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί και επέστρεψαν όλα τα κλοπιμαία στους νόμιμους κατόχους τους.

Κλείσιμο
Σε βάρος των δυο πιτσιρικάδων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας. Ωστόσο, στον δικαστικό προσήχθη η 29χρονη μητέρα του 13χρονου που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται για τον ίδιο λόγο και η 30χρονη μητέρα του 14χρονου.

*** Μόλις 14 χρόνων ήταν και ο δράστης μιας κλοπής που είχε γίνει στις 26 Απριλίου στην Πάτρα! Τότε, είχε βρει ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού μιας 70χρονης γυναίκας, είχε τρυπώσει μέσα και είχε αρπάξει χρυσά κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ. Σε βάρος του  14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου και υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης