Χτύπησαν στα Μάλια οι απατεώνες με τα τροχαία: Πήραν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Χτύπησαν στα Μάλια οι απατεώνες με τα τροχαία: Πήραν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Μια άτυχη 77χρονη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος προσποιήθηκε τον αστυνομικό της Τροχαίας και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είχε σκοτώσει σε τροχαίο ένα παιδάκι, καταφέρνοντας να της πάρει 8.000 ευρώ

Χτύπησαν στα Μάλια οι απατεώνες με τα τροχαία: Πήραν 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Μάλια έπεσε στην παγίδα των επιτήδειων που τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και ισχυρίζονται ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και ζητούν χρήματα, δήθεν για να μην αντιμετωπίσουν ποινικές ευθύνες.

Η άτυχη 77χρονη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος προσποιήθηκε τον αστυνομικό της Τροχαίας και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είχε σκοτώσει σε τροχαίο ένα παιδάκι και επρόκειτο να οδηγηθεί στη φυλακή, εκτός αν η ίδια πλήρωνε για να «λαδωθούν» οι αρμόδιοι ώστε να μην την εμπλέξουν. Τρομοκρατημένη η ηλικιωμένη συμφώνησε αμέσως, χωρίς να σκεφτεί ότι ο συνομιλητής της ήταν απατεώνας.

Κλείσιμο
Έτσι, όταν ένας άγνωστος εμφανίστηκε στο σπίτι της στα Μάλια του Ηρακλείου, του  παρέδωσε 8.000 ευρώ και εκείνος έγινε καπνός! Πολύ αργότερα, όταν η κόρη της επικοινώνησε μαζί της, η 77χρονη κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει και κατήγγειλε τους άγνωστους δράστες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ερευνά για να τους εντοπίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης