Τα κεντρικά γραφεία της Attica Bank στην οδό Ομήρου κατέλαβαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας, μαζί με μέλη της «Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας». Μετά από επέμβαση της αστυνομίας προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ 18 άτομα, που όμως αφέθηκαν ελεύθερα μερικές ώρες αργότερα.
Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού περιεχομένου στρέφονται κατά του τραπεζικού συστήματος, ενώ παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά στα όσα πρόσφατα ήρθαν στην επικαιρότητα σχετικά με τις δανειοδοτήσεις από τη συγκεκριμένη τράπεζα.
Οι συντάκτες του κειμένου εξαπολύουν επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη συγκεκριμένη τράπεζα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ώθησε το ασφαλιστικό ταμείο των μηχανικών να επενδύσει στην Attica Bank εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που τώρα έχουν χάσει άνω του 90% της αξίας τους, ενώ ώθησε και άλλες ΔΕΚΟ να τοποθετήσουν στην ίδια τράπεζα τα αποθεματικά τους.
Καταλήγουν λέγοντας ότι συστημικές ή μη οι τράπεζες στηρίζουν τον καπιταλισμό και κάνοντας αναφορά στον Μπεχτ σημειώνουν ««Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;